Miten saada orgasmi – vinkit ja tekniikat naisille ja miehille

Monille ihmisille orgasmin saavuttaminen voi joskus tuntua salaperäiseltä ja vaikeaselkoiselta tavoitteelta. Hyvä uutinen on, että on olemassa monia tekniikoita ja vinkkejä, joita voit kokeilla parantaaksesi mahdollisuuksiasi saavuttaa orgasmi, olitpa nainen tai mies. Tässä oppaassa tutkimme tehokkaimpia tapoja saavuttaa orgasmi sekä joitain yleisiä kysymyksiä ja vastauksia, joita ihmisillä on usein aiheesta.

Naisille: vinkkejä ja tekniikoita

1. Kokeile eri asentoja

Yksi helpoimmista tavoista lisätä orgasmin kokemisen mahdollisuuksia on kokeilla erilaisia ​​seksiasentoja. Erilaisten asentojen kokeileminen voi auttaa sinua löytämään itsellesi parhaiten sopivan. Jotkut suosituimmista naisten orgasmin asennoista ovat lähetyssaarnaaja, koiratyylinen ja cowgirl. Kaikille sopivaa ratkaisua ei kuitenkaan ole, joten ole avoin kokeilemaan uusia tehtäviä.

2. Käytä sormiasi

Monet naiset huomaavat, että sormien käyttäminen itsensä stimuloimiseen voi olla uskomattoman tehokasta. Voit hieroa tai naputtaa klitorista sormillasi tai tunkeutua emättimeen. Joidenkin naisten mielestä on hyödyllistä käyttää vibraattoria tai muuta seksilelua orgasmin saavuttamiseksi.

3. Kommunikoi kumppanisi kanssa

Kommunikaatio on avainasemassa orgasmin saavuttamisessa kumppanin kanssa. Älä pelkää kertoa kumppanillesi, mistä pidät ja mistä et. Voit ohjata heidän kättään tai kertoa heille kuinka liikkua parantaaksesi mahdollisuuksiasi saavuttaa orgasmi.

Miehille: vinkkejä ja tekniikoita

1. Harjoittele reunustamista

Edging on tekniikka, jossa stimuloit itsesi orgasmin partaalle, sitten lopetat ja toistat prosessin. Tämä voi auttaa lisäämään herkkyyttäsi ja tekemään mahdollisesta orgasmista voimakkaamman.

2. Keskity hengitykseen

Hengitykseen keskittyminen on toinen tekniikka, joka voi auttaa sinua saavuttamaan orgasmin. Syvä sisään- ja uloshengitys voi lisätä rentoutumistasi ja keskittymiskykyäsi, mikä auttaa sinua saavuttamaan orgasmin helpommin.

3. Kokeile eri vetoja

Erilaisten aivohalvausten kokeileminen voi auttaa sinua saavuttamaan orgasmin helpommin. Jotkut miehet pitävät pyöreästä liikkeestä, kun taas toiset pitävät suorista ylös ja alas liikkeistä. Ole avoin kokeilemaan erilaisia ​​lyöntejä, kunnes löydät sellaisen, joka tuntuu mukavalta ja miellyttävältä.

UKK

1. Voivatko naiset saavuttaa orgasmin pelkällä tunkeutumisella?

Jotkut naiset voivat saavuttaa orgasmin pelkällä läpäisyllä, vaikka tämä on harvinaisempaa kuin orgasmin saavuttaminen klitorisstimulaatiolla. Erilaisten asentojen ja kulmien kokeileminen voi auttaa lisäämään mahdollisuuksia kokea orgasmi tunkeutumisen kautta.

2. Miksi miehet kamppailevat joskus saavuttaakseen orgasmin?

On monia syitä, miksi miehet voivat kamppailla saavuttaakseen orgasmin, mukaan lukien stressi, ahdistus, lääkkeet ja muut terveysolosuhteet. Joskus pelkkä erilaisten tekniikoiden ja asentojen kokeileminen voi parantaa mahdollisuuksiasi saavuttaa orgasmi.

3. Voivatko miehet kokea useita orgasmeja?

Kyllä, miehet voivat kokea useita orgasmeja. Miehet voivat saavuttaa tämän harjoittelemalla reunustamista, mikä voi lisätä heidän herkkyyttään ja antaa heille mahdollisuuden kokea useita orgasmeja.

4. Onko orgasmin saavuttamisesta mitään terveyshyötyjä?

Kyllä, orgasmin saavuttamisella voi olla monia terveyshyötyjä, mukaan lukien stressin ja ahdistuksen väheneminen, unen paraneminen sekä onnen ja hyvinvoinnin tunne. Lisäksi jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että säännölliset orgasmit voivat auttaa vähentämään tiettyjen sairauksien, kuten sydänsairauksien ja eturauhassyövän, riskiä.

5. Pitäisikö minun olla huolissaan, jos en saa orgasmia?

Jos et saa orgasmia, on tärkeää keskustella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa mahdollisten taustalla olevien sairauksien sulkemiseksi pois. Monet ihmiset voivat kuitenkin saavuttaa orgasmin harjoittelemalla ja kokeilemalla, joten on tärkeää pysyä positiivisena ja kokeilla erilaisia ​​tekniikoita.