Miten aloittaa keskustelu – 10 tekniikkaa

Keskustelun aloittaminen voi olla vaikeaa, mutta sen ei tarvitse olla. Oikeilla tekniikoilla voit aloittaa keskustelun kuin ammattilainen. Tässä on 10 todistettua tekniikkaa, jotka auttavat sinua saamaan keskustelun käyntiin:

  1. Esitä avoimia kysymyksiä – kysymyksiä, jotka rohkaisevat toista puhumaan itsestään ja kokemuksistaan.
  2. Tarjoa kohteliaisuus – ihmiset rakastavat kuulla hyviä asioita itsestään.
  3. Jaa jotain mielenkiintoista itsestäsi – ihmiset ovat luonnostaan ​​uteliaita ja haluavat olla yhteydessä muihin, jotka ovat kiinnostuneita heidän kanssaan.
  4. Löydä yhteinen sävel – etsi jotain yhteistä ja rakenna keskustelu sen ympärille.
  5. Käytä huumoria – nauru on loistava tapa murtaa jäätä ja keventää tunnelmaa.
  6. Pyydä heidän mielipidettään – ihmiset rakastavat jakaa ajatuksiaan ja tuntevat olonsa arvostetuiksi.
  7. Käytä ei-sanallisia vihjeitä – ystävällinen hymy, nyökkäys tai kädenpuristus voi auttaa rakentamaan suhdetta pitkälle.
  8. Osoita kiinnostusta siihen, mitä he sanovat – kuuntele aktiivisesti ja esitä jatkokysymyksiä.
  9. Käytä aktiivisia kuuntelutaitoja – parafrase tai toista, mitä he sanovat osoittaaksesi, että olet mukana keskustelussa.
  10. Ole aito ja aito – ihmiset voivat kertoa, kun joku on väärennös tai epärehellinen.

UKK

Mitä ovat avoimet kysymykset?

Avoimet kysymykset ovat kysymyksiä, joihin ei voi vastata yksinkertaisella ”kyllä” tai ”ei”. Nämä kysymykset rohkaisevat toista henkilöä tarkentamaan ja jakamaan enemmän kokemuksistaan.

Miksi on tärkeää löytää yhteinen sävel?

Yhteyden muodostaminen molemmilla yhteisillä asioilla auttaa rakentamaan suhteen tunnetta ja voi johtaa mukavampaan ja nautittavampaan keskusteluun.

Mitä ovat nonverbaaliset vihjeet?

Ei-sanalliset vihjeet ovat kehon kielen signaaleja, kuten hymy, nyökkäys tai kädenpuristus, jotka välittävät viestin ilman sanoja.

Mitä ovat aktiivisen kuuntelun taidot?

Aktiiviset kuuntelutaidot sisältävät huomion kiinnittämisen siihen, mitä toinen henkilö sanoo, ja sitten vastaamaan sanamuodoin tai toistamalla, mitä he sanoivat osoittaakseen, että olet mukana keskustelussa.

Miksi on tärkeää olla aito ja aito?

Ihmiset voivat yleensä kertoa, kun joku on väärennös tai epärehellinen, ja se voi saada heidät menettämään luottamuksensa ja kiinnostuksensa keskusteluun. Aito ja aito oleminen auttaa rakentamaan luottamuksen tunnetta ja mahdollistaa mukavamman ja nautinnollisemman keskustelun.