Miten piirtää realistinen koira – ohjeet ja vaiheet

Vaiheittainen opas: Realistisen koiran piirtäminen Realistisen koiran piirtäminen on hauska ja palkitseva kokemus. Tämän vaiheittaisen oppaan avulla olet matkalla luomaan todenmukaisen muotokuvan miehen parhaasta ystävästä.

Näin pääset alkuun

Vaihe 1: Piirrä perusmuodot Aloita hahmottelemalla koiran vartalon perusmuodot. Piirrä suuri ympyrä päälle ja pienempi ympyrä vartalolle. Piirrä jalat ja häntä pitämällä ne suhteessa vartaloon.

Vaihe 2: Lisää tiedot Nyt on aika lisätä yksityiskohtia, jotka herättävät koirasi henkiin. Aloita hiomalla pään muotoa antamalla sille kolmion muotoinen muoto. Piirrä silmät, nenä ja suu kiinnittäen tarkasti huomiota mittasuhteisiin. Piirrä seuraavaksi korvat ja lisää turkista reunojen ympärille. Jatka turkisten piirtämistä koko vartalolle pitäen linjat virtaamassa turkin suuntaan. Muista lisätä varjostus, jotta turkki näyttää realistisemmalta.

Vaihe 3: Piirustuksen tarkentaminen Tämä on aika tehdä tarvittavat säädöt piirustukseen. Ota askel taaksepäin ja katso muotokuvan yleistä koostumusta. Ovatko mittasuhteet oikein? Näyttääkö koira siltä, ​​että se seisoisi kaikilla neljällä jalalla? Tee tarvittavat muutokset tässä vaiheessa.

Vaihe 4: Viimeisen silauksen lisääminen Nyt on aika lisätä viimeiset silaukset piirustukseen. Tummenna viivoja ja lisää viimeistelyyksityiskohtia, kuten kohokohtia silmissä ja viikset kuonossa. Käytä pyyhekumia siivoamaan hajaviivat tai tahrat.

Onnittelut, olet juuri piirtänyt realistisen koiran! Harjoittelemalla voit luoda todentuntuisia muotokuvia mistä tahansa rodusta.

FAQ

K. Tarvitsenko erityisiä taidetarvikkeita piirtääkseni realistisen koiran?
V. Vaikka korkealaatuiset taidetarvikkeet voivat auttaa, tarvitset vain kynän ja paperin aloittaaksesi. Voit lisätä varjostuksia ja tekstuureja piirustukseesi erilaisilla kynillä, kuten 2H, HB, 2B ja 6B. Värikynät voivat lisätä piirustukseen syvyyttä ja yksityiskohtia.

K. Voinko piirtää realistisen koiran, jos en ole koskaan aiemmin piirtänyt?
V. Ehdottomasti! Harjoittelulla ja kärsivällisyydellä kuka tahansa voi oppia piirtämään realistisen koiran. Aloita yksinkertaisilla luonnoksilla ja etene monimutkaisempiin koostumuksiin.

K. Kuinka kauan kestää piirtää realistinen koira?
V. Aika, joka kuluu realistisen koiran piirtämiseen, riippuu taitosi tasosta ja siitä, kuinka yksityiskohtaisesti haluat saavuttaa. Joidenkin piirustusten valmistuminen voi kestää muutaman tunnin, kun taas toisten tekeminen voi kestää useita päiviä.

K. Voinko käyttää viitekuvaa realistisen koiran piirtämiseen?
V. Kyllä, viitekuvan käyttäminen voi auttaa luomaan realistisen koiran. Voit käyttää valokuvaa mittasuhteiden ja yksityiskohtien oppaana. Muista kuitenkin luoda oma ainutlaatuinen tulkintasi valokuvasta sen sijaan, että kopioit sen tarkasti.

K. Mistä tiedän, että piirustus on valmis?
V. Piirustus on valmis, kun olet tyytyväinen yksityiskohtiin ja tarkkuuteen. Ota hetki aikaa taaksepäin ja arvioi kokoonpanosi. Jos olet saavuttanut haluamasi ulkoasun, piirustuksesi on valmis.