Miten synkronoin asetukset Windows 10:ssä? Lue opas

Windows 10 -asetusten synkronointi useiden laitteiden välillä varmistaa, että pääset käyttämään samoja asetuksia, sovelluksia ja mukautuksia kaikilla laitteilla. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse aloittaa alusta, kun vaihdat laitetta. voit vain synkronoida ja mennä. Tässä vaiheittaisessa oppaassa näytämme, kuinka voit synkronoida Windows 10 -asetukset eri laitteiden välillä.

Vaihe 1: Kirjaudu sisään Microsoft-tililläsi

Ensimmäinen askel on varmistaa, että olet kirjautunut Windows 10 -laitteeseen Microsoft-tililläsi. Siirry kohtaan Asetukset > Tilit > Tietosi ja valitse sen sijaan Kirjaudu sisään Microsoft-tilillä.

Vaihe 2: Ota synkronointiasetukset käyttöön

Kun olet kirjautunut Microsoft-tilillesi, siirry kohtaan Asetukset > Tilit > Synkronoi asetukset. Ota synkronointi käyttöön asettamalla kytkin Päällä-asentoon. Täällä voit myös valita synkronoitavat asetukset, kuten teeman, kieliasetukset, salasanat ja paljon muuta.

Vaihe 3: Synkronoi laitteesi

Nyt kun olet ottanut synkronoinnin käyttöön, sinun on varmistettava, että myös muut Windows 10 -laitteesi synkronoivat. Siirry kohtaan Asetukset > Tilit > Synkronoi asetukset ja valitse vaihtoehto Synkronoi asetukset kaikkien laitteiden välillä. Tämä varmistaa, että kaikki laitteesi käyttävät samoja asetuksia.

Vaihe 4: Tarkista synkronointi

Varmista synkronoinnin toimivuus siirtymällä johonkin muuhun Windows 10 -laitteeseen ja tarkistamalla, ovatko asetukset samat. Voit myös siirtyä Microsoft-tilillesi verkossa ja tarkistaa, onko asetuksesi synkronoitu myös siellä.

UKK

K: Mitä tapahtuu, jos poistan synkronointiasetukset käytöstä?

V: Jos poistat synkronointiasetukset käytöstä, asetuksiasi ei enää synkronoida eri laitteiden välillä. Tämä tarkoittaa, että sinun on määritettävä jokainen laite manuaalisesti.

K: Voinko synkronoida asetukset eri Microsoft-tilien välillä?

V: Ei. Jotta voit synkronoida asetukset eri laitteiden välillä, sinun on oltava kirjautuneena samalle Microsoft-tilille kaikissa laitteissa.

K: Voinko valita synkronoitavat sovellukset?

V: Ei. Synkronointitoiminto synkronoi kaikki sovellukset oletuksena.

K: Synkronoidaanko henkilökohtaiset tietoni?

V: Ei. Henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten asiakirjoja, valokuvia ja muita tiedostoja, ei synkronoida. Vain asetukset ja sovellustiedot synkronoidaan.

K: Voinko synkronoida asetukset muiden kuin Windows 10 -laitteiden kanssa?

V: Ei. Synkronointitoiminto on käytettävissä vain Windows 10 -laitteissa.