Miten kainalokarvat sheivataan – opas karvojen ajamiseen

Miten kainalokarvat sheivataan – opas karvojen ajamiseen

Vaikka kainaloiden karvojen poistamiseen on monia menetelmiä, parranajo on edelleen suosituin. Kainalokarvojen ajo on asia, jota useimmat ihmiset tekevät säännöllisesti. Se ei ehkä ole kaikkein lumoavin urakka, mutta se on välttämätöntä, jotta kainalot pysyvät sileinä ja karvattomina. Kainaloiden parranajo voi kuitenkin olla myös epämiellyttävä ja tuskallinen kokemus, jos et tee sitä oikein. Tässä oppaassa näytämme sinulle vinkkejä ja tekniikoita, jotka auttavat tekemään prosessista sujuvamman ja mukavamman.

Valmistautuminen:

Ennen kuin alat edes ajaa kainaloita, sinun on valmistauduttava kunnolla. Noudata näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

Vaihe 1: Leikkaa hiuksesi

Jos kainalokarvasi ovat pitkät, leikkaa ne saksilla tai trimmerillä noin ¼ tuumaan. Tämä helpottaa partaveitsen liukumista ihollasi ja vähentää viiltojen tai partakoneen palovammojen riskiä.

Vaihe 2: Kuori

Kuorinta auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja ja ehkäisee sisäänkasvaneita karvoja. Käytä hellävaraista kuorintaa tai harjaa hieroaksesi kainaloasi pyörivin liikkein muutaman minuutin ajan.

Vaihe 3: Vaahdota

Levitä runsas määrä parranajovoidetta tai -geeliä kainaloihin. Tämä auttaa partaveitsiä liukumaan tasaisesti iholla ja suojaa ärsytystä vastaan.

Vaihe 4: Käytä oikeaa partaveitsiä ja tekniikkaa

Käytä terävää, puhdasta parranajokonetta, jossa on voitelunauha kitkan vähentämiseksi. Pidä parranajokonetta 45 asteen kulmassa ja aloita kainalon alaosasta ajamalla parranajoa lyhyin vedoin kainaloa kohti. Huuhtele partaveitsi jokaisen vedon jälkeen äläkä paina liikaa, sillä se voi aiheuttaa kolhuja ja viiltoja.

Vaihe 5: Huuhtele ja kosteuta

Huuhtele kainalot huolellisesti lämpimällä vedellä ja taputtele kuivaksi pyyhkeellä. Levitä kosteusvoidetta rauhoittamaan ihoasi ja vähentämään ärtyneen, kutisevan ihon riskiä.

UKK:

K: Kuinka usein minun tulee ajella kainalot?

V: Se, kuinka usein ajelee kainaloistasi, on täysin sinun päätettävissäsi. Useimmat ihmiset ajavat parranajon 2-3 päivän välein, kun taas toiset voivat tehdä sen kerran viikossa tai useammin. Se riippuu siitä, kuinka nopeasti hiuksesi kasvavat ja henkilökohtaisista mieltymyksistäsi.

K: Pitäisikö minun käyttää miesten vai naisten parranajokonetta kainaloihini?

V: Vaikka jotkut ihmiset käyttävät mieluummin miesten partaveitsiä kainaloihinsa, kumpi tahansa partakone on hyvä, kunhan siinä on terävä terä ja voitelunauha. Valitse ihollesi ja hiustyypille parhaiten sopiva partaveitsi.

K: Kuinka estän partakoneen palovamman?

V: Parranajokoneen palovammojen estämiseksi varmista, että ihosi on kunnolla kosteutettu ja voideltu ennen parranajoa. Ihon kuorinta etukäteen voi myös auttaa estämään sisäänkasvaneita karvoja. Käytä terävää parranajokonetta äläkä aja liian nopeasti tai paina liikaa. Huuhtele partaveitsi jokaisen vedon jälkeen ja levitä kosteusvoidetta rauhoittamaan ihoa parranajon jälkeen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kainalokarvojen parranajo vaatii asianmukaista valmistelua ja tekniikkaa ärsytyksen ja leikkausten välttämiseksi. Noudata yllä mainittuja vaiheita varmistaaksesi sujuvamman, turvallisemman ja mukavamman käyttökokemuksen. Muista käyttää oikeaa parranajokonetta, ajaa parranajo oikeaan suuntaan ja älä unohda kosteuttaa ihoasi sen jälkeen. Näitä yksinkertaisia ​​vinkkejä noudattamalla saavutat helposti halutun sileyden ja karvattomat kainalot.