Miten kihartaa hiukset kotona – 10 helppoa vinkkiä

Kiharat ovat aina olleet naisten suosikkihiustyyli, ja aivan oikein, ne näyttävät upeilta! Täydellisten kiharoiden saaminen voi kuitenkin olla haastavaa, varsinkin kun teet niitä kotona. Mutta muutaman vinkin ja tempun avulla voit saavuttaa salongin arvoisen kiharan kotona. Tässä artikkelissa annamme sinulle 10 helppoa vinkkiä täydellisesti kihartuneisiin hiuksiin kotona.

Vinkki 1: Sijoita oikeaan kiharrautaan

Ensimmäinen askel täydellisten kiharoiden saamiseksi on sijoittaa oikeaan kiharrinsautaan. Markkinoilla on erilaisia ​​kiharreja, joten valitse hiustyypillesi ja halutuille kiharoille sopiva.

Vinkki 2: Valmistele hiuksesi

Varmista ennen hiusten kihartamista, että ne ovat täysin kuivat ja harjattu läpi. Levitä lämpösuojasuihke, joka suojaa hiuksiasi lämpövaurioilta.

Vinkki 3: Leikkaa hiuksesi

Jaa hiuksesi pieniin osiin helpottaaksesi kihartamista. Aloita alhaalta ja jatka ylöspäin.

Vinkki 4: Valitse oikea piipun koko

Tynnyrin koko määrittää kiharan koon. Käytä pientä tynnyriä tiukoille kiharoille ja suurempaa piippua löysälle aallolle.

Vinkki 5: Käytä oikeaa lämpötilaa

Käytä hiustyypillesi sopivaa lämpötilaa. Ohuet hiukset tarvitsevat vähemmän lämpöä, kun taas paksut hiukset tarvitsevat enemmän lämpöä. Älä käytä liikaa lämpöä, koska se voi vahingoittaa hiuksiasi.

Vinkki 6: Kiedo hiukset tynnyrin ympärille

Kiedo hiukset tynnyrin ympärille pois kasvoilta välttääksesi ihon polttamisen ja pidä 5-10 sekuntia. Vapauta kihara ja anna sen jäähtyä ennen kuin kosket siihen.

Vinkki 7: Vaihtele kiharan suuntaa

Vaihtele kiharan suuntaa luodaksesi luonnollisemman ja tilavamman ilmeen. Taivuta yksi osa kasvojasi kohti ja seuraava osa poispäin kasvoistasi.

Vinkki 8: Älä harjaa kiharoita pois

Älä harjaa kiharoita pois, vaan käytä sormiasi niiden erottamiseen ja löysäämiseen. Tämä luo luonnollisemman ilmeen.

Vinkki 9: Viimeistele hiuslakalla

Viimeistele kevyellä hiuslakalla pitämään kiharat paikoillaan.

Vinkki 10: Käytä hiusöljyä kiiltoa varten

Lisää muutama tippa hiusöljyä sormenpäihisi ja valuta ne varovasti hiusten läpi lisätäksesi välitöntä kiiltoa.

UKK

1. Voinko kihartaa hiukseni suoristusraudalla?

Kyllä, voit kihartaa hiuksesi suoristusraudalla. Sitä kutsutaan ”flat iron curl” -tekniikaksi. Kiharrin on kuitenkin parempi kiharoiden luomiseen.

2. Kuinka kauan kiharani kestävät?

Kiharoiden pitkäikäisyys riippuu hiustyypistäsi, käyttämistäsi tuotteista ja säästä. Keskimäärin kiharat voivat kuitenkin kestää 8-12 tuntia.

3. Voinko kihartaa hiukseni ilman lämpöä?

Kyllä, voit kihartaa hiuksesi ilman lämpöä käyttämällä yön kihartimia tai riepuja. Tämä tekniikka vie kuitenkin enemmän aikaa ja vaivaa kuin kiharrin käyttäminen.

4. Voinko kihartaa hiukseni, jos ne ovat märät?

Ei, hiusten tulee olla täysin kuivat ennen kihartamista. Märkien hiusten kihartaminen voi vahingoittaa hiuksiasi ja johtaa myös epätasaisiin kiharoihin.

Näillä vinkeillä ja temppuilla voit saavuttaa täydelliset kiharat kotona. Kokeile erilaisia ​​curling-tekniikoita ja löydä itsellesi täydellinen look.