Miten piirtää ihminen – katso ohjeet

Piirtäminen on taidetta, joka vaatii harjoittelua, kärsivällisyyttä ja päättäväisyyttä. Aloittelijoille saattaa tuntua pelottavalta luoda realistinen henkilö, mutta oikeilla tekniikoilla ja ohjauksella kuka tahansa voi oppia piirtämään realistisen muotokuvan.

Tässä vaiheittaisessa oppaassa kerromme henkilön kasvojen piirtämisen perusteista ja siitä, kuinka luodaan realistinen muotokuva, joka vangitsee henkilön olemuksen.

Vaihe 1: Kerää materiaalisi

Ennen kuin aloitamme, on tärkeää, että meillä on oikeat materiaalit. Tarvitset:

  • Lyijykynät (HB ja 2B)
  • Pyyhekumi
  • Paperia (mieluiten piirustuspaperia)

Vaihe 2: Piirrä kasvojen perusmuoto

Aloita piirtämällä pään perusmuoto. Voit tehdä tämän käyttämällä ympyröitä tai soikioita. Tämä vaihe luo pohjan muulle muotokuvalle.

Vaihe 3: Lisää kasvopiirteet

Kun kasvojen perusmuoto on piirretty, voit aloittaa kasvonpiirteiden lisäämisen, alkaen silmistä. Ota aikaa tähän vaiheeseen ja varmista, että kasvonpiirteet ovat oikeasuhteisia ja hyvässä asennossa. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin, kuten kulmakarvojen sijoitus, nenän muoto ja huulet.

Vaihe 4: Varjosta muotokuva

Kun perusominaisuudet ovat kunnossa, on aika lisätä varjostusta. Käytä lyijykyniä luodaksesi syvyyttä ja herättääksesi muotokuvan eloon. Kiinnitä huomiota valaistukseen ja valonlähteen suuntaan luodaksesi realistisen vaikutelman.

Vaihe 5: Tarkenna yksityiskohtia

Kun varjostus on paikallaan, on aika tarkentaa yksityiskohtia. Ota aikaa ja tee pieniä muutoksia luodaksesi realistisemman muotokuvan. Muista, että pienimmillä yksityiskohdilla voi olla suuri ero muotokuvan yleisilmessä.

UKK

K: Olen aloittelija. Onko mahdollista oppia piirtämään realistista ihmistä?

V: Kyllä, ehdottomasti! Kärsivällisyyden ja käytännön avulla kuka tahansa voi oppia piirtämään realistisen ihmisen.

K: Tarvitsenko kalliita materiaaleja realistisen muotokuvan luomiseen?

V: Ei, et tarvitse kalliita materiaaleja realistisen muotokuvan luomiseen. Tarvitset vain kyniä, pyyhekumia ja paperia aloittaaksesi.

K: Kuinka kauan realistisen muotokuvan luominen kestää?

V: Aika, joka kuluu realistisen muotokuvan luomiseen, voi vaihdella taitosi ja muotokuvan monimutkaisuuden mukaan. On kuitenkin tärkeää ottaa aikaa eikä kiirehtiä prosessia.

K: Voinko käyttää viitekuvaa piirtäessäni realistista muotokuvaa?

V: Kyllä, viitekuvan käyttäminen voi olla hyödyllistä piirrettäessä realistista muotokuvaa. Se voi antaa sinulle paremman käsityksen henkilön piirteistä ja auttaa sinua luomaan tarkemman esityksen niistä.

K: Pitääkö minun olla hyvä piirtämään realistisen muotokuvan luomiseksi?

V: Vaikka se voi olla helpompaa, jos sinulla on piirustustaitoja, se ei ole välttämätöntä. Harjoittelulla ja kärsivällisyydellä kuka tahansa voi oppia luomaan realistisen muotokuvan.