Miten pyytää treffeille – taito pyytää joku ulos

Miten pyytää treffeille – taito pyytää joku ulos

Jonkun kutsuminen ulos voi olla melko hermoja raastavaa, mutta sen ei tarvitse olla. Olitpa sitten kiinnostunut henkilöstä, jonka juuri tapasit tai olet ollut ihastunut heihin jo jonkin aikaa, voit tehdä tiettyjä asioita varmistaaksesi onnistuneen treffikutsun. Tässä on joitain vinkkejä ja temppuja, joiden avulla voit pyytää jotakuta ulos ja tehdä upean ensivaikutelman.

Ole itsevarma

Luottamus on avainasemassa, kun on kyse jonkun kutsumisesta ulos. Jos olet hermostunut tai epävarma, se voi saada toisen tuntemaan olosi epämukavaksi ja saattaa jopa sammuttaa hänet. Joten vedä syvään henkeä ja yritä lähestyä tilannetta luottavaisin mielin. Muista, että hylkääminen ei ole maailmanloppu ja että siellä on paljon muita ihmisiä, joista saatat olla kiinnostunut.

Valitse oikea aika

Myös treffikutsun ajoitus on tärkeä. Varmista, että valitset ajan, jolloin toinen henkilö ei ole liian kiireinen tai hajamielinen. Et halua keskeyttää heitä heidän ollessaan töissä tai kaveriporukalla. Yritä sen sijaan löytää hetki, jolloin voit saada heidän täyden huomionsa ja tutustua toisiisi paremmin.

Ole selkeä ja täsmällinen

Kun pyydät jotakuta ulos, ole selkeä ja tarkka aikeistasi. Älä ryyppää äläkä tee epämääräisiä suunnitelmia. Ehdota sen sijaan tiettyä toimintaa, päivämäärää ja aikaa. Esimerkiksi ”Haluaisitko mennä kanssani illalliselle tänä lauantaina klo 19?” Tämä antaa toiselle henkilölle selkeän käsityksen odotuksistasi ja voi auttaa häntä päättämään, haluavatko he hyväksyä kutsusi vai eivät.

Kuuntele Heidän vastauksensa

On tärkeää kuunnella toisen henkilön vastausta, kun pyydät häntä ulos. Jos he sanovat kyllä, hienoa! Jos he sanovat ei, älä työnnä sitä. Kunnioita heidän vastaustaan ​​ja jatka eteenpäin. Muista, että hylkääminen ei heijasta arvoasi ihmisenä ja että siellä on monia muita ihmisiä, jotka saattavat olla kiinnostuneita sinusta.

Seuranta

Jos toinen henkilö suostuu lähtemään kanssasi, muista seurata häntä. Vahvista päivämäärän tiedot ja kerro heille, että aiot viettää aikaa heidän kanssaan. Tämä osoittaa, että olet tosissasi aikeissasi ja voi auttaa rakentamaan jännitystä tulevaa tapaamista varten.

UKK

K: Entä jos toinen sanoo ei?

V: Jos toinen henkilö sanoo ei, älä ota sitä henkilökohtaisesti. Se ei ehkä heijasta arvoasi ihmisenä, vaan he eivät ehkä yksinkertaisesti ole kiinnostuneita romanttisesta suhteesta. Kunnioita heidän vastaustaan ​​ja jatka eteenpäin.

K: Entä jos olen liian hermostunut pyytämään jotakuta ulos?

V: On luonnollista olla hermostunut, kun pyydät jotakuta ulos, mutta älä anna sen estää sinua. Muista, että luottamus on avainasemassa ja että hylkääminen ei ole maailmanloppu. Hengitä syvään, ole selkeä ja täsmällinen aikeistasi ja mene siihen!

K: Pitäisikö minun lähettää tekstiviesti tai soittaa heille pyytääkseni heidät ulos?

V: Se riippuu suhteestasi toiseen henkilöön. Jos olet tavannut heidät vain kerran, voi olla parempi kysyä heiltä tekstiviestillä. Jos olet kuitenkin puhunut heidän kanssaan jonkin aikaa, puhelu voi olla henkilökohtaisempi.

K: Entä jos en tiedä mitä ehdotan treffeille?

V: Valitse aktiviteetti, josta molemmat pidät tai josta olet puhunut aiemmin. Jos esimerkiksi rakastatte vaellusta, ehdota, että lähdette vaellukselle yhdessä. Tämä voi auttaa murtamaan jään ja tekemään treffeistä hauskempaa.