Miten avata säilykepurkki ilman avaajaa – 5 tapaa

Oletko koskaan juuttunut tölkin kanssa, jota et voi avata, koska sinulla ei ole tölkinavaajaa? Se on turhauttavaa, mutta älä huoli; on muutama yksinkertainen tapa avata tölkki ilman avaajaa. Tässä niistä viisi:

  1. Käytä lusikkaa. Pidä tölkkiä yhdellä kädellä ja työnnä tölkin yläosa poispäin lusikan kulhosta. Lopulta luot tarpeeksi suuren reiän, jotta voit työntää sormesi sisään ja vetää yläosan irti.
  2. Käytä tiskin tai pöydän reunaa. Pidä toisella kädellä tölkkiä ja toisella tiskin tai pöydän reunasta. Hiero tölkin yläosaa edestakaisin reunaa vasten, kunnes yläosa irtoaa.
  3. Käytä ruuvimeisseliä. Pidä tölkkiä yhdellä kädellä ja puhkaise sen yläosaan reikä ruuvitaltalla. Kierrä sitten hitaasti tölkin ympäri ruuvimeisselillä leikkaamalla sen yläosa pois.
  4. Käytä veistä. Pidä tölkkiä yhdellä kädellä ja tee veitsellä reikä tölkin reunan alle. Leikkaa sitten veitsellä tölkin ympäri ja suurenna reikää vähitellen, kunnes yläosa irtoaa.
  5. Käytä hampaitasi. Pidä tölkkiä yhdellä kädellä ja kierrä hampaillasi hitaasti tölkin ympäri puremalla alas ja vetämällä sen yläosaa irti pikkuhiljaa.

Ole varovainen käyttäessäsi jotakin näistä menetelmistä, koska ne voivat olla vaarallisia, jos niitä ei tehdä oikein.

Provinkki: Jos sinulla on pääsy kalliolle tai betonipinnalle, sen käyttäminen tölkin yläosan hieromiseen edestakaisin voi olla toinen tehokas tapa avata se!

UKK

Onko tölkin avaaminen turvallista ilman tölkinavaajaa?

Niin kauan kuin olet varovainen ja käytät jotakin yllä olevista menetelmistä asianmukaisesti, on turvallista avata tölkki ilman tölkinavaajaa.

Onko muita tapoja avata purkkia ilman avaajaa?

Joo. Saksien tai pihtien ja terävän esineen, kuten naulan tai haarukan, käyttö tölkin puhkaisemiseen on toinen menetelmä, joka voi toimia.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos tölkki on liian vaikea avata?

Jos purkkia on liian vaikea avata, kokeile käyttää yllä olevien menetelmien yhdistelmää, kunnes löydät toimivan. Vaihtoehtoisesti harkitse avun hakemista joltakin muulta.


Seuraamalla näitä viittä yksinkertaista menetelmää voit avata minkä tahansa vastaantulevan tölkin ilman avaajaa.